A KÉPZÉS

Zenei képzés a jövő generációjának a jövő generációjáért.

A Mi Zenénk Alkotóműhely Budapesten és Székesfehérváron várja az improvizáció iránt érdeklődőket. 

Személyre szabott magánórák, csoportos workshopok, zeneszerzés, hangszerelés, zenekari gyakorlatok, továbbképzés zenepedagógusok számára.

Egyénre szabottan tanítunk, nem iskolarendszerű képzésben, így folyamatosan veszünk fel új tanítványokat. A felvételi egyfajta szintfelmérés, beszélgetés a zenéről, célokról.

 

 
 

kiKnek ajánljuk?

zenekar-vad.jpg

A zene

az élet.

Várunk gyerekeket, kamaszokat, felnőtteket, hobby zenészeket, klasszikus zenészeket, akik szeretnének többet tudni a zenéről és szívesen elszakadnának a kottától. Az improvizáció művészetét tanítjuk jazzen és népzenén keresztül. 

Nálunk élmény a zene, hiszen a zene maga az élet.

Egyéni

sound.

Közöttünk a helye azoknak, akik úgy szeretnének zenét tanulni, hogy nem kötik a kezüket merev zeneiskolai szabályrendszerek! 

Egyénre szabott oktatások, személyre szabott képzések során találjuk meg a „saját hangot”, hogy a tehetség senkinél ne vesszen kárba!

Artist Performing on Stage
DSC_0886.JPG

Tanároknak.

Akkreditált továbbképzést nyújtunk olyan zeneiskolai pedagógusoknak is, akik nyitott szemlélettel belátták: ahhoz, hogy meg tudják tartani a tanulóikat, nekik is tovább kell fejlődniük.

Gyerekeknek.

Nálunk otthonra lelnek és kibontakozási lehetőséget kapnak azok a tanulók, akik úgy érzik, megrekedtek a zeneiskolai tanulmányaik során, s már nem tudnak ott tovább fejlődni.
 

Piano Lesson

Klasszikus zenészeknek.

Várunk olyan fiatalokat és felnőtteket, akik komolyan elkötelezték magukat a zenei pálya mellett; akiket a zene éltet, akik valóban mindent megtesznek azért, hogy kiteljesedhessenek a zenében, a legtöbbet akarják kihozni magukból. Akik a saját "soundjukat" keresik, akik magukra szeretnének találni a zenében, akik meg akarják találni a saját zenei eszköztárukat, hogy egyedien és hitelesen fejezhessék ki magukat.

String Quartet

Hobby

zenészeknek.

Felnőtteknek, akik munkájuk mellett hobbyként tan ulnak zenét.

BVIT2019-T†bor (152).jpg

TOVÁBB

A KURZUSOKRA

BŐVEBBEN

A FELNŐTT-KÉPZÉSRŐL

ISMERD MEG TANÁRAINKAT