aug. 23., H | Budapest

Billentyűmágia Tábor

Idén először kerül megrendezésra a I. Billentyűmágia tábor. A tábor elsősorban, ahogy a neve is utal rá, a zongoristáknak, billentyűsöknek szól, mindazoknak akiket érdekel az improvizáció, a jazz.
A regisztráció le van zárva
Billentyűmágia Tábor

Dátum és helyszín

aug. 23. 22:00 – aug. 28. 5:00
Budapest, Budapest, Hollán Ernő u. 7, 1136 Hungary

Az eseményről

Idén először kerül megrendezésra a I. Billentyűmágia tábor. A tábor elsősorban, ahogy a neve is utal rá, a zongoristáknak, billentyűsöknek szól, mindazoknak akiket érdekel az improvizáció, a jazz. A tábor augusztus 23-28-áig tart, bejárós, napközis tábor jelleggel, minden nap 10.30-16-30-ig. Helyszín a Budapest Jazz Club. A foglalkozások 10:30-tól 16:30-ig tartanak. Mindennap délelőtt egy közös billentyű kurzus, Nagy János Yancha (European Mantra, FSCO) vezetésével, délutánonként pedig mindazt amiről szó volt, amit zongorán játszottunk, egy állandó ritmus szekcióval kipróbáljuk. Három kíváló zongorista, zeneszerző is tart előadást, Szebényi Dániel, Révész Richárd és Gelléri András. 

Részvételi díj 28.000 Ft., ez tartalmazza a kurzusokat és két koncertet, melyet egy-egy este játszik Szebényi Dániel és Révész Richárd együttese.

Azok a hallgatók akik részt vesznek a XII. Budai Világzenei és Improvizációs Táboron is ebben az évben, a részvételi díjból 25% kedvezményben részesülnek, így a részvételi díj 21.000 Ft

A regisztráció le van zárva