márc. 20., P | 1222

Lakáskoncert sorozat 1. évad. 2.rész, Kézdy Luca - Nagy János Yancha Duó

Különleges koncertek az Improvizációs kurzusok után!
A regisztráció le van zárva
Lakáskoncert sorozat 1. évad. 2.rész, Kézdy Luca - Nagy János Yancha Duó

Dátum és helyszín

2020. márc. 20. 19:15
1222, Budapest, 1222 Hungary

Az eseményről

Lakáskoncert sorozatban, az improvizációs kurzusok után 19:15-től a Free Style Chamber Orchestra egy - egy tagjával adunk egy koncertet, melyen a korlátozott nézőszám miatt résztvenni csak előzetes regisztráció alapján lehet.

Március 20. Nagy János Yancha - Kézdy Luca Duó

Következő koncertek:

Április 24. Nagy János Yancha - Zsemlye Sándor

Május 29. Nagy János Yancha - Pozsár Eszter

Belépő díj a koncertre: 2.000 Ft

A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges, KIZÁRÓLAG online, az amzam.net oldalon keresztül.

Érdemes a jegyet előre megváltani, hogy biztosan ott lehess ezen a kivételes hangulatú koncerten! 

Kézdy Luca - hegedű Kézdy Luca a Magyar Rádió 2006-os jazz-hegedű versenyének döntőjén közönségdíjat nyert. Előéletéhez tartozik klasszikus zenei képzettsége, valamint esztétika és filozófia tanulmányai az ELTE bölcsészkarán. Számos neves zenésszel és projektben vett részt, amilyen a Mediawave/HunD Link Projekt, Nagy János/Free Style Chamber Orchestra, Free Style Sextet, Párniczky András/Nigun, Márkus Tibor/Equinox Quartet, Lantos Zoltán, Grencsó István, Deseő Csaba, Pleszkán Frigyes, Erik Truffaz, Márkos Albert, Alexander Balanescu, Ágnes, Tereskova, TÁP Színház, Új Színház, PR-Evolution Dance Company, Trio 1724 (H-Pl-A), Valerie June (US), Special Providence, Varga János Project. Saját trióját, a Santa Divert 2006-ban alapította. A zenekar rendszeres fellépője volt a budapesti kluboknak, koncertezett többek között az Opus Jazz Clubban, Mediawave - és Ultrahang Fesztiválokon, a Reflex 2 Nemzetközi Színházi Biennálén, a Hídünnepen, a bécsi Ost-klubban, a Francia Intézetben, a Budapest Mol Jazz Fesztiválon, a Művészetek Palotájában rendezett Jazz Showcase-en, a Brüsszeli és Párizsi Magyar Kulturális Intézetekben, a Trafó Voices sorozatában két alkalommal lépett fel szóló produkciójával és egyebütt.