A KÉPZÉS

A Mi Zenénk Alkotóműhely Budapesten és Székesfehérváron vagy on-line várja az improvizáció iránt érdeklődőket.

Zenei koncepcióját a már tíz éve működő Balatonfüredi Világzenei és Improvizációs Táborban érlelte ki.

Személyre szabott magánórák, csoportos workshopok, zeneszerzés, hangszerelés, zenekari gyakorlatok, továbbképzés zenepedagógusok számára.

 
 

kiKnek ajánljuk?

zenekar-vad.jpg

A zene

az élet.

Várunk gyerekeket, kamaszokat, felnőtteket, hobby zenészeket, klasszikus zenészeket, akik szeretnének többet tudni a zenéről és szívesen elszakadnának a kottától. Az improvizáció művészetét tanítjuk jazzen és népzenén keresztül. Nálunk élmény a zene, hiszen a zene maga az élet.

Egyéni

sound.

Közöttünk a helye azoknak, akik úgy szeretnének zenét tanulni, hogy nem kötik a kezüket merev zeneiskolai szabályrendszerek! 

Egyénre szabott oktatások, személyre szabott képzések során találjuk meg a „saját hangot”, hogy a tehetség senkinél ne vesszen kárba!

Artist Performing on Stage
DSC_0886.JPG

Tanároknak.

Akkreditált továbbképzést nyújtunk olyan zeneiskolai pedagógusoknak is, akik nyitott szemlélettel belátták: ahhoz, hogy meg tudják tartani a tanulóikat, nekik is tovább kell fejlődniük.

Gyerekeknek.

Nálunk otthonra lelnek és kibontakozási lehetőséget kapnak azok a tanulók, akik úgy érzik, megrekedtek a zeneiskolai tanulmányaik során, s már nem tudnak ott tovább fejlődni.

Piano Lesson

Klasszikus zenészeknek.

Várunk olyan fiatalokat és felnőtteket, akik komolyan elkötelezték magukat a zenei pálya mellett; akiket a zene éltet, akik valóban mindent megtesznek azért, hogy kiteljesedhessenek a zenében, a legtöbbet akarják kihozni magukból. Akik a saját "soundjukat" keresik, akik magukra szeretnének találni a zenében, akik meg akarják találni a saját zenei eszköztárukat, hogy egyedien és hitelesen fejezhessék ki magukat.

String Quartet

Hobby

zenészeknek.

Felnőtteknek, akik munkájuk mellett hobbyként tan ulnak.

BVIT2019-T†bor (152).jpg

TOVÁBB

A KURZUSOKRA

BŐVEBBEN

A FELNŐTT-KÉPZÉSRŐL

ISMERD MEG TANÁRAINKAT